Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

ΧΑΛΚΙΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Χάλκινο Ολυμπιακό μετάλλιο για Γιαζιτζίδου,Τσιάβου - 4η θέση για την τετράκωπο με το Χρήστου

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο της Ελλάδας στο Λονδίνο, στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών.

Ο Στέργιος Παπαχρήστος, ο Γιώργος Τζιάλλας, ο Γιάννης Τσίλης και ο Γιάννης Χρήστου τερμάτισαν στην τέταρτη θέση στην τετράκωπο άνευ...

Απόλυτα ικανοποιημένες είναι η Χριστίνα Γιαζιτζίδου και η Αλεξάνδρα Τσιάβου με το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, τονίζοντας πως το αφιερώνουν η μία στην άλλη για την προσπάθεια που έκαναν κατά την διάρκεια της χρονιάς, στις οικογένειες τους που ήταν δίπλα τους και τις υποστήριζαν αλλά και σε όλους τους Έλληνες.

Χριστίνα Γιαζιτζίδου: Το αφιερώνω στις δυο μας, για τους κόπους μας, για όλο τον χρόνο που έχουμε ξοδέψει στις προπονήσεις μας και μετά στην οικογένεια μου. Όπου και να είμαστε οι Έλληνες μας ακολουθούν. Η καρδιά του Έλληνα είναι πάντα μαζί μας. Αγγίξαμε και το χρυσό μετάλλιο μέχρι ένα σημείο. Δεν θέλω να μιλήσω για τίποτα άλλο. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήταν εδώ και μας υποστήριζε.

Αλεξανδρα Τσιάβου: Το αφιερώνω σε εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που όλες αυτές τις μέρες μας υποστηρίζει και το αφιερώνω και σε όποιον χαίρεται μαζί μας. Ευχαριστώ την οικογένεια μου που είναι εδώ και που παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, όπως κάθε ελληνική οικογένεια είναι εδώ μαζί μου για να με υποστηρίξει. Δεν έχω λόγια να περιγράψω ούτε πως νιώθω ούτε τίποτα άλλο, δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στεναχωρηθώ που χάσαμε το ασημένιο μετάλλιο στην μία κουπιά, ειλικρινά δεν ξέρω.




ΠΗΓΗ: mpetskas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου