Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Π ρ ό σ κ λ η σ η

  Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Λαογραφικός Σύλλογος Αμπελοκήπων διοργανώνει παραδοσιακές  εορταστικές εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων όπως αναλυτικά φαίνονται στο πιο κάτω πρόγραμμα.
     Το Δ.Σ. του συλλόγου μας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις μας.
              Η                                                                                           Η
  Γ ρ α μ μ α τ έ α ς                                                      Π ρ ό ε δ ρ ο ς 
Βασιλειάδου Ουρανία                                                Χατζή Σοφία

Π ρ ό γ ρ α μ μ α
1.- 23η Δεκεμβρίου 2013
*     Ώρα 20.00 Μέλη και φίλοι του συλλόγου θα αναβιώσουν το πατροπαράδοτο έθιμο στο χώρο της πλατείας του χωριού. Άναμμα πατροπαράδοτης φωτιάς και προσφορά κρασιού & μεζέδων  από το σύλλογο

2.- 24η Δεκεμβρίου 2013
*     Ώρα 10.30 Μέλη και φίλοι του συλλόγου γυρίζουν το χωριό και ψάλουν τα κάλαντα με τη συνοδεία μουσικής μπάντας. 
3.  - 31η Δεκεμβρίου 2013
*     Ώρα 16.00 εως 18.00 για τους μικρούς μας φίλους ο Αϊ Βασίλης επισκέπτεται το χωριό μας και μοιράζει δώρα στα παιδιά στο Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου. Την εκδήλωση θα ψυχαγωγήσει με διάφορα παιχνίδια και θεατρικά η ομάδα «ΚΛΑΠΑΤΖΙΜΠΑΛΑ»

4.- 4η Ιανουαρίου 2014
*     Ώρα 21:00 Ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου μας σε συνεργασία με τον αθλητικό μας σύλλογο «ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ»  με ζωντανή μουσική και του χωριού μας στο Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου και ελεύθερη είσοδος. Μετά από πολύ καιρό συγκροτήθηκε στο χωριό μας χορευτικό ενηλίκων που θα παρουσιαστεί και θα  μας τιμήσει με παραδοσιακούς χορούς!  

5.- 6η Ιανουαρίου 2014
*     Ώρα 10.30 Μέλη και φίλοι του συλλόγου γυρίζουν το χωριό και ψάλουν τα κάλαντα των Θεοφανείων με τη συνοδεία μουσικής μπάντας.

6.- 7η Ιανουαρίου 2014
*     Ώρα 15.00 Παρέλαση καρναβαλιού στον κεντρικό δρόμο του χωριού μέχρι την πλατεία όπου χορεύουμε και όταν πέφτει το σκοτάδι συνεχίζουμε σε μαγαζιά του χωριού, ώσπου αντέχουμε με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας και με καλεσμένο που θα παρελάσει μαζί μας τον Σύλλογος Ροδάνι του Άργους Ορεστικού.

Σας περιμένουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου